Avcılar’da Gönüllülük Hareketi Başladı

Avcılar’da gönüllülük bilincinin arttırılması için 5 farklı alanda başlatılan gönüllülük hareketinin tanıtımı Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin katılımıyla gerçekleşti.

 

‘’Avcılar’a Gönül Verdik’’ sloganıyla, Hayvan Hakları Gönüllüsü, Afet Gönüllüsü, Toplum Sağlığı Gönüllüsü, Çevre Gönüllüsü ve Sosyal Hizmetler Gönüllüsü olmak üzere 5 dalda olacak Gönüllük hareketi Avcılar Halide Edip Adıvar Parkı’nda yapılan tanıtım toplantısıyla halkla buluştu.

 

Avcılar Belediyesi öğretmenlerinin müzik dinletisiyle başlayan programdan sonra konuşmalar yapıldı. Etkinliğe Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli ve Avcılarlı vatandaşlar katıldı. Program sonrasında parkta kurulan stantlardan gönüllü olmak isteyenlerin kayıtları alındı.

 

Avcılar'ın gönüllülük konusunda çok önemli işler başardığını ve başaracağını dile getiren Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, 25 yıl aktif sivil toplumda çalışmalar yürüttüm ve oradan enerjimi aldım, İnsanlara yardımcı oldukça, insanların dertlerini çözdükçe mutluluğum ve heyecanım büyüdü. Avcılar'ı ne ile tarif edersiniz dediklerinde; Avcılar güzel insanların kenti diye tarif etmiştik. Güzel insan olmanın en önemli kriterlerinden biri toplum için gönülden hizmet vermek. Ben Avcılar'ın bu konuda çok önemli işler başardığını ve başaracağını söyleyebilirim. Bu gönüllü hareketini güçlendirmeniz ve bu trene binmeniz başta Avcılarımızı, akabinde ülkemizi ve tüm dünyayı daha iyiye, daha huzurlu ve güvenli bir yaşama taşıyacaktır “ diye konuştu.

 

 

77 yaşında gençlere örnek oldu

Avcılar Belediyesi'nin gönüllülük konusuna önem verip öne çıkarmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden 77 yaşındaki Suat Dülger, “Bugün Avcılar Halide Edip Adıvar Parkı'nda belediyemizin düzenlediği bu güzel etkinlikteyiz. Çok güzel bir konser izledik. 5 konuda gönüllülük seçenekleri vardı. Ben çevre gönüllülerine üye oldum, Çevre konusunda çok duyarlıyım. Kendi kendime bir şeyler yapıyordum ama şimdi örgütlü olarak çok daha iyi hizmetler vereceğimize inanıyorum. Yapacağımız çalışmalara bağlı olarak kendimi çok mutlu hissediyorum. Belediyemizin de önem verip bu duyarlılığı öne çıkarması ve halkımızı da katması gerçekten çok güzel. Avcılarlı komşularımızı da bu konular hakkında duyarlı olmaya davet ediyorum dedi.

Bu galeri 1888 kere görüntülenmiş.26 Ağustos 2021, Perşembe
Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

Facebook Yorumları

yazılım: habersistemim