Sıtar İnşaat, Aslan Yapı Ve Torkam iş birliğiyle yükselen Emlak Konut güvencesiyle hayata bulan proje Ebruli Ispartakule 1 Etap kapılarını aralamaya başlıyor.

30 haziran 2019 tarihinde 1 Etap'ı teslim edilmeye başlayacak olup,1 Etap'ta 6 Bloktan oluşan 307 konut, 27 Ticari alan bulunan etapı teslimatı hız kazandı. 2 Etap'ı ise 31.12.2020 tarihinde 4 Blok 417 konut 25 adet  Ticari Alanı Teslim edilmeyi ön görülüyor. Proje de toplam 724 konut yer alıyor.

Ispartakule Ebruli Satışlarının Emlak Konut güvencesiyle %50 sinden Fazlasını Satmıştır. Kendi bünyesinde taksit imkanı bulunan Ebruli Fazi Oranlarının Düşmesi ile Satışlarda son dönemlerde hız kazandığını dile getirmektedir.

Bahçeşehir/Ispartakule Altın Emlak Yetkilisi Tuncay Güler ise ; Ispartakule Ebruli Lokasyon olarak, sosyal donatıları olarak  ulaşım da ise 3.Havalimanı'na gitmek dakikalar sürüyor. Ayrıca Kuzey Marmara bağlantı yoluna, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne de çok yakın olan proje, TEM Otoyoluna ise sadece 1 dakikada yürüme mesafesinde.  Metro imkanıyla da ulaşımın bir kat daha kolaylaşacağı Ebruli ıspartakule de İstanbul'u dolaşmak daha kolay daha keyfili olacağını ifade etti.