AVCILAR GÜNE YENİDEN SPORLA BAŞLIYOR

Avcılar Belediyesi, “Spor Yap Zinde Kal” çağrısıyla pandemi nedeniyle ara verilmek zorunda kalınan sabah sporlarını yeniden başlattı.

Avcılar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün her yaşa uygun hazırladığı sabah sporu programında Avcılarlı vatandaşlar yaklaşık bir saat boyunca profesyonel eğitmenler eşliğinde temel beden eğitimi, kültür – fizik hareketleri, yürüyüş, koşu, pilates, step - aerobik gibi farklı branşlarda spor yaparak güne daha zinde başlıyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerekli tüm önlemlerin alındığı etkinlikler her gün farklı noktalarda yapılacak. Buna göre etkinlik, 07.00-10.00 ‘da Avcılar Sahil’de, 08.30- 10.00’ Paşaeli Kent Parkı’nda, 08.00 -10.00’da Firuzköy İlkokulu altında gerçekleşecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli “Koronavirüs ile ilgili umut verici gelişimler yaşanmaya başlandı. Geride bıraktığımız sosyal izolasyon sürecinde hem psikolojik hem de fizyolojik olarak zor zamanlar geçirdik. Bu durumun etkisini azaltmaya destek olmak amacı ile doğa ile sporu buluşturan sabah sporları etkinliğimizi yeniden başlattık. Hemşehrilerimizi mutlu ve sağlıklı bir yaşam için sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde spor yapmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu galeri 6203 kere görüntülenmiş.15 Haziran 2020, Pazartesi

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

Facebook Yorumları

yazılım: habersistemim