BAŞKAN HANÇERLİ, “TEŞVİKLERİMİZLE, AVCILAR’I GELECEĞİN TİCARET KENTİ YAPMA YOLUNDA HIZLA İLERLİYORUZ”

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Xiaomi’nin Avcılar’da test üretimine başlayan  fabrikasını ziyaret etti.

 

Türkiye'de akıllı telefon üretimi gerçekleştirmek için Avcılar’ı seçen Çinli teknoloji devi Xiaomi,  29 Mart itibari ile açılacağını duyurdu. Avcılar’ı ticaret merkezi haline getirme vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, açılış öncesinde test üretiminin yapıldığı tesisi ziyaret etti.  Hançerli’ye ziyaretinde Salcomp Avrupa Direktörü Davis Chang eşlik etti.

 

Xiaomi Avcılar’daki tesisinde, tüm dünyada teknoloji alanında üretim yapan önemli markalardan Salcomp işbirliği ile 2000 kişiye istihdam sağlayacak. Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu’nun en değerli pazar dediği tesiste yılda 5 milyon akıllı telefon üretilmesi hedefleniyor.

 

Fabrikadaki ziyaretinin ardından değerlendirmelerde bulunan Hançerli, şu ifadeleri kullandı;

Türkiye’de en sevilen markalardan biri olan Xiaomi ve partneri Salcomp’a Avcılar’ımıza yaptıkları yatırımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yatırımcılarımızın ihtiyaç duydukları her konuda her zaman yanlarında olacağız. Teşviklerimizle, Avcılar’ı geleceğin ticaret kenti yapma yolunda hızla ilerliyoruz. Kente yapılacak yatırımlara yönelik teşvik ve desteklerimizle üretimi ve istihdamı artırmak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bu galeri 6166 kere görüntülenmiş.25 Mart 2021, Perşembe
Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

Yorumlar0

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

Facebook Yorumları

yazılım: habersistemim