Bugün sabah saatleri itibarıyla Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri araştırılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü aynı coşku ile kutlanıyor. Başta anneniz olmak üzere, eşinize ve sevgilinize Whatsapp, SMS ve Facebook aracılığıyla göndermek isteyeceğiniz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili mesajları ve sözleri haberimizde derlendi. Kadının hayatın her alanında olduğunu ve asla geri planda kalmayacağının ispatı olan Kadınlar Günü’nde onları mutlu etmek çok kolay. Bizleri ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımız için kısa, uzun, anlamlı ve resimli kutlama mesajlarıyla onların yanında olduğunu hissettirebilirsiniz. Değerli bir gün olması dolasıyla Kadınlar Günü ile ilgili kısa, uzun yeni mesajları ve sözleri burada bulabilirsiniz. İşte, yeni, kısa, uzun ve anlam dolu 8 Mart 2020 Dünya Kadınlar Günü mesajı ve sözleri!

 

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

Can dostum biricik arkadaşım 8 Mart Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum.

Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan kadınlar… Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun…

Baş tacı kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum

Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun

Hakkı ödenemeyecek olan kadınların 8 Mart kadınlar günü kutlu olsun

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.