Avrasya Kamuoyu Araştırma Merkezi “İlçe belediye başkanınızın icraatlarını beğeniyor musunuz?” araştırmasında Avcılar Belediyesi en başarılı ilçe oldu.

İlçede “hayat Kurtarma hareketi’ adıyla başlattığı kentsel yenileme çalışmaları ve özellikle dezavantajlı gruplara yönelik hayata geçirdiği projeleri ile adını sık sık duyuran Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli açıklanan sonucun ardın Avcılar halkına teşekkür mesajı yayınladı.

Hançerli: Birlikte başardık

Hançerli mesajında; “Sorunları öngörerek attığımız hızlı ve somut adımların kıymetli hemşehrilermiz tarafından takdirle karşılanmış olması en büyük gururumuz. Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi'nin Eylül Ayı Yerel Gündem Araştırmaları anketine göre %59,1 beğeni oranı ile İstanbul’un en başarılı belediyesi olduk. Bizleri birinciliğe layık gören halkımıza teşekkür ederiz. Bu başarı hepimizin” dedi.

Avcılar Belediyesi,  İstanbul merkezli Veri Toplama Merkezi‘nin vatandaş memnuniyetini belirlemek amacıyla yaptığı “En Başarılı Belediye Başkanları” araştırmasında da, Covid-19 ile mücadelede %71,3 ile İstanbul'da 1. Türkiye'de ise 2. olmuştu.