İlk U-12 yaş grubunda, 3. olarak ilk sıralarda hemen yerini aldı. U-15 ve U-17 liginde maçları halen devam etmektedir. 200 tane çocuğa hitap eden Tahtakale Kartalları Spor Kulübü önümüzdeki hafta başlayacak olan 2. Amatör liginde mahallemizi en iyi şekilde temsil etmek için A-Takımı ile çalışmalarına da başlamış bulunmaktadır. İlerleyen aylarda ise çok iddialı olan U-11 grubu da sahalarda yerini alacak.

2017 yılında Beşiktaş Futbol Okulu olarak Tahtakale mahallesi'ndeki Kent Park sahasında Yavru Kartalları yetiştirmeye başlayan Yılmaz Canpolat, sezon başından beri Tahtakale Kartalları Spor kulübü olarak artık futbol dünyasındaki yarışa dahil oldu. İlgili kulüp aynı zamanda Beşiktaş'ın kulübünün plot takımı olmuştur. Beşiktaş'ın yetenek avcısı olarak da bilinen Yılmaz Canpolat artık yeni yetenek Tahtakale Kartalları Spor için keşfedecek.

2019-2020 sezonuna hızlı bir giriş yapan kulüp profesyonelliğe giden yolda emin adımlarla ilerliyor. Tahtakale mahallemizde ikamet eden Koray Yağcı Beşiktaş kulübüne ilk gönderilen futbolcu oldu. Şu an BJK U-17 grubunda gol kralı Koray Yağcı önümzdeki yıllarda Beşiktaş'ın yeni Burak Yılmazı olacağı tahmin edilmektedir. İster BJK futbol okulu ister Tahtakale kartalları spor kulübünün kapılarını futbola ilgisini ve yeteneği olan tüm çocuklara açık olduğunun belirten başkan Yılmaz Canpolat daha nice yeteneklerin keşfedileceğine inandı. Avcılar Belediye başkanımızın sayın Turhan Hançerli ve ekibinin bize vermiş olduğu büyük destekten dolayı şükranlarını da sözlerinde ilave etti. Her zaman yanımızda olan onursal başkanımız ve sayın muhtarımız Serkan Vatansevere ayrıca teşekkürlerini iletti.