İstanbullular dikkat! Soğuk havaların ardından Meteroloji'den kar yağışı uyarısı geldi. Özellikle bugün saat 06:00 ile 09:30 saatleri arasında İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Ocak ayının sonuna doğru gelirken hava sıcaklıkları da günden güne düşmeye başladı. İstanbul'da bugün hava sıcaklığı 3 ila 5 derece arasında seyredecek. Okulların tatil olmasıyla birlikte aileler planlarını da hayata geçiriyor, hava durumu araştırması da bu süreçte oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. İstanbul ile Tekirdağ arasındaki sınır ilçelerden olan Çatalca ve Silivri'de kar yağışının başlanmıştır. 

 

FIRTINA BEKLENİYOR!

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; sabah saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Akdeniz'in iç kesimleri ile Malatya ve Adıyaman çevrelerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.