Belediye Başkan adayı Turan Hançerli semt pazarındaki esnaf ile bir araya geldi. Semt pazarlarının ekonomiye önemli bir yön kattığını söyleyen Hançerli, Bugün Tahtakale semt pazarımızı ziyaret ettik

Burası Avcılar için ektiğimiz bir tohum diyebiliriz. Bizler Cumhuriyet Halk Partililer ve gönül verenler olarak Demokratik, Halkçı, Emekten yana, sorun çözen bir belediyecilik anlayışının olmasını isteyenler kendileri için bir şey istemiyorlar.

Biz Avcılar belediye başkanı olduğumuzda 430 bini aşkın Avcılıların tamamına hizmet etmeyi görev olarak yola çıktık. Hizmetimizin belli ilkeleri, prensipleri olacak tabii ki. Belediye Başkan Adayı olarak bizim anlayışlarımızdan biriside şu; Bir yerde sorun, problem varsa bu sorunu mutlaka çözeceğiz.

Nisan itibariyle güçlü bir Avcılar iktidarını hep birlikte kucaklayacağız. Avcılar Belediye Başkanı olduğum zaman semt pazarlarının ve pazar esnafının gelişmesi ve güçlenmesi için yapacaklarımızı konuştuk, öneriler aldık. Esnafımızla dertleştik, sorunlarını dinledik. Birlikte büyüyeceğiz, Avcılar'ı birlikte geliştireceğiz. Bizleri gülümseyerek karşılayan ve samimiyetlerini hissettiren vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim, dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan adayı Turan Hançerli ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, İsmet Çelik, Fatoş Bolat, Fahrettin Tuncay, Sevgican Çicek, Gözde Katıkçı, Hasan Uzun ve birim başkanı Mehmet Bolat seçim çalışmaları kapsamında Tahtakale Pazar esnafını ziyaret ederek, bir bir tokalaştılar.