Ispartakule Bir İstanbul evleri TEM Otoyol çıkışına komşu olan projenin güvenlik sistemlerinde yeni düzenlemeler çok yakın zamanda oturumcuların bilgisine sunulacak.

İki Ada ve 1188 adet daireden oluşan ve 11 blok’un kapı güvenlik sistemlerinde yeni düzenlemeler yapılarak “ Kartlı “ sistem getirilmesi hedefleniyor, bu bağlamda site yönetimi kartları temin etmiş ve hazırlamış durumdadır.

Kart Depozito bedeli olarak 15 TL gibi bir bedel belirlenmiş olup geri iadesi mevcuttur, her daire oturumcusuna temin edilecek olan kartlar vasıtasıyla kartlarla birlikte değişecek kapı şifrelerinde oluşacak yoğunluğunda bu şekilde en minimize şekilde geçişi hedefleniyor.

İlk etapta kart ve kapı şifre sistemiyle devam edecek olan proje de devam eden sürede kapı şifreleri tamamiyle kaldırılıp sadece kartlı sistem olarak devam edilmesi hedeflenmekte olduğu alınılan bilgiler arasında.

Kartlar sadece kat maliklerine tahsis edilecek olup, site de ikamet etmeye mal sahiplerine ayrıca bir tahsis durumu söz konusu olmayacaktır.

Daha geniş bilgi ve düzenlemenin devreye alınacağı tam tarih veya kart temini için site yönetimi iletişim numarası olan (212 ) 777 47 00 nolu iletişim numarasından ulaşabilirsiniz.