Ispartakule Efes Sitesi 2008 Yılında yapılmaya başlamıştır. Ispartakule Efes sitesi'nde 10 blok ve toplamda 768 Daire bulunmaktadır. Aynı yılda başlayan Sitelere Göre ise Sürekli yenilikler,bakım ve onarım konusunda da site sakinlerinin ilgisini duymaya başlamıştır. 

Ispartakule Efes Sitesi son bir yılda daire içlerine Jeneratöe ve Dış cephe boya ve ısı montalama ile yeni bir görünüme kavuşmuştur. Bunları yaparken de Site Aidatlarına 2 sene zam yapmayarak bölgede ses getirmeye devam etmektedir. 

Ispartakule Bölgedesinde yaklaşık 29 site bulundurmaktadır. 

Avrupa Konutları 1,2,3, My Town Ağaoğlu, İnnovia, Bir İstabul Evleri, Bizimevler 1,2,3,4,5,6,7,8,  Efes Sitesi, Patara Sitesi, Olimpos Sitesi, Garanti koza 1 ve 2, Uni Konut, Stüdyo 24, Banu Evleri 1-2-3, Mavi İstanbul, Yeni Hayat, Emlak Konut Evleri, Apricot Garden Sitesi olarak bölgede bulunmaktadır.

Bölgedeki Sitelerin Arasında En Düşük Aidat bedeli ödeyerek Efes Sitesi 1. sırayı almaktadır. 

Sitede içerisinde Açık, Kapalı Yüzme Havuzları, Sauna, Buhar Odası, Fitness, Site İçerisinde bayan kuaförü, Siteye Özel Marketi, Çocuk parkları, Basket sahası, Tenis Kortu, Çardak ve oturma alanları bulunmaktadır.