Tahtakale Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Ispartakule Vatansever Emlak Ofisinin ortaklarından Serkan Vatansever dün akşam saatlerinde trafik kazası geçirmiştir, tedavisi Loca Tıp Merkezinde devam etmektedir. Kendisine geçmiş olsun der, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz.

Avcıların en renkli Mahallesinin Muhtarı Serkan Vatansever, 1981 yılında Zeytinburnu’nda dünyaya gelmiş, ilkokul ortaokul ve liseyi mahhellesinde tamamlamıştır. 2006 yılında dünya evine giren Vatansever'in 10 yaşında bir kızı vardır. 2013 yılında Ispartakule'ye taşınmıştır.

Şu sözlerle kendini tantmıştı; 2013 yılında Ispartakule’ye taşındım.
Arkadaşlarımızla beraber Ispartakule Derneği ISDER’i kurduk.
Tahtakale mahallesinde ihtiyaç sahibi ailelere çok sayıda yardım organizasyonu düzenledik. Girmediğimiz ev, dokunmadığımız dost eli, komşu yüreği kalmadı diyebilirim.
Her birinde farklı hikayeler yaşadık.
Önemli iletişimler sağladık. Komşuluk, dayanışma olgularını samimiyete taşıdık. Emeğimizi sakınmadık. Toplumsal iyilik hareketinin yanında yaşam alanımızda gerçekleşen gelişmelere de duyarlı davrandık. Yerel yönetimin iş, proje ve uygulamalarının vatandaş lehine olanlarına sahip çıktık.
Halkın aleyhine sonuç üreteceğini tahmin ettiğimiz planlara bayrak açtık. Bahçeşehir-Ispartakule bağlantı yolunun hizmete alınması adına kamuoyu oluşturduk ve sonuca ulaştık. Lokal ve genel aydınlatmaların eksikliği, kaçak dükkan işgalleri gibi gündemleri yakın markaja aldık. Çevreye zarar veren ve yarattığı ses, görüntü kirliliği ile yaşam haklarımızı işgal eden beton santralini kaldırttık.
Dert dinlemeyi, sorun çözmeyi seven bir insanım.
Tahtakale mahallesindeki komşularımız fedakar çalışmalarımızı, karşılıksız çabalarımızı gördü ve takdir etti.
Şimdi muhtarlık zamanı.
Gelen destekler bu işin olacağının kanıtı, demişti.